presse mads westfall

Pressefoto

Med udgivelsen af singlen ”Den kommende tid” er troubadouren Mads Westfall så småt på vej med sit nye album, som ventes at udkomme i sommeren 2015.

Tidligere har han udsendt solo-cd’erne Bedre sent end aldrig og Forstadspoeten for uden Vidunderlige virkelighed med orkesteret Drømmeland og sammen med Halfdanskerne Sange og kærlighed.

Han har siden starten af 2013 udgivet en single digitalt hver anden måned, og det var meningen at de skulle samles på et album. Men Mads Westfall forklarer: ”Jeg måtte erkende, at de 10 singler, der er indspillet med seks forskellige producere og 20 forskellige studiemusikere, netop er selvstændige singler og ikke et samlet værk, så derfor har jeg ændret planer.”

cd mads westfallSå nu er singlen Den kommende tid på gaden og derfra arbejder han frem mod at udgive den nye cd. Tekst og melodi på singlen Den kommende tid lover også godt for en ny udgivelse. Han fortæller historier fra dagligdagen, som man måske ikke selv når at opdage i den travle hverdag. Samtidig har han også holdninger til mange af livets større spørgsmål, som han stille tager op med den akustiske guitar som eneste akkompagnement.

Men inden han kan gøre sin cd færdig skal han dog på turné sammen med Halfdanskerne, som spiller 20 koncerter i starten af det nye år.

http://www.madsw.dk/index.php

http://www.halfdanskerne.dk/