Kontakt

Bestyrelsen for “Bevar RootsZone.dk”

Lissen Jacobsen, redaktør, 25 66 74 06 ,lissenjacobsen@gmail.com

Per Dyrholm, 26 25 97 05, pdyrholm@hotmail.com

Om RootsZone

Målet med Rootszone er at skabe en  informativ, underholdende og formidlende side, der ligesom før skal fungere som en form for fællesskab mellem alle os, der elsker folkemusikken i alle dens afskygninger, og som ønsker at rette op på den iøjnefaldende forsømmelse af den i medierne. Så der for vil vi ( journalisterne Per Dyrholm og Lissen Jacobsen) fremover gøre vores bedste for at følge med i og videreformidle nogle af de mange ting, der sker i og med folkemusikken, folk’en, rootsmusikken, og hvad det alt sammen hedder, på denne side.

Vi håber, at www.rootszone.dk igen vil få en engageret læserskare og ditto skribenter, så vi kan være med til at sætte folk’en i Danmark på dagsordenen og på lystavlen i det omfang, vi nu engang har ressourcer til.

Vi modtager gerne cd’er, turnéplaner og andet materiale til anmeldelse og omtale. Annoncer er også meget velkomne til samme pris som tidligere.

CD’er sendes til Per Dyrholm, Vangsbovej 3, 8361 Hasselager

Lissen Jacobsen,Elmegade 3M,2200 København N.

Gode ideer og fif til vedkommende artikler tager vi også meget gerne imod.

Har du lyst til at være med, så send en mail til lissenjacobsen@gmail.com med cc til pdyrholm@hotmail.com, eller skriv til rootszone@hotmail.dk.

Vi forbeholder os ret til journalistisk redigering af indsendte artikler, anmeldelser med videre. Inden for en overskuelig periode indkalder vi til en stiftende generalforsamling til foreningen www.rootszone.dk.

KH. fra Per Dyrholm og Lissen Jacobsen.