Det sker, når det går løs i Odenses Latinerkvarter 29. juli – 4. august, hvor man kan møde folk, jazz og blues i mange forskellige udgaver.

Man kan anskaffe sig et partoutarmbånd, så har man adgang til alle koncerter. Man kan også købe dagsbilletter eller billet ved indgangen til spillestederne Dexter og Amfiscenen. Der er syv spillesteder i brug. Foruden de to nævnte er det Farvergården, Kulturmaskinen, Momentum, Odeon og Studenterhuset Odense.

Rannok

Søndag 29. juli kan man opleve Evil Sons of the Blues som første arrangement, og så står der onsdag 1. august Sundays med indie, folk og pop på programmet. Så følger amerikanske Southern Avenue og den engelske troubadour Jake Bugg – begge på Amfiscenen..

Dagen efter er den danske kvartet Northern Assembly (øverste foto) på scenen, og ligesom sidste år kan man glæde sig over det irsk-australske samarbejde mellem Cara & Hat Fitz. Den selvlærte guitarist, sydafrikanske Daniel Rosenfeldt, spiller sent om aftenen i Studenterhuset

Fredag er duoen Rannok med kontemporære, danske toner klar. Det er Michael Graubæk på violin og Theis Langelands på piano, som spiller i Kulturmaskinen. Senere samme sted spiller den dygtige, finske harmonikaspiller Johanna Juhola, mens Amfiscenen indtages af den amerikanske bluesprinsesse Dana Fuchs Big Soul Band.

Lørdag eftermiddag kommer Farvergården til at runge af jazz, soul og afrobeat, når Afro Horn Explosion spiller. Om aftenen kan man nyde duoen Sebastian & Mathæus og så står Laura Mo på Amfiscenen.

Forside