Selv med privat transport og indkvartering kan der ikke være de store økonomiske fordele ved at køre fra Slovakiet til København t/r for et enkelt job. Det var imidlertid, hvad Grass Device gjorde. De er da heller ikke professionelle og et godt eksempel på, at ren og sær glæde ved at spille musik samt pleje internationale venskaber vejer tungere end penge.

Kvartetten spillede to sæt, og på sætlisten var mine favoritter både fra bluegrass-sangbogen, ”Long Gone” (Lonesome River Band), “Lonesome Feeling” (The Osborne Brothers/Herb Pedersen), “Love Please Come Home” (Bill Monroe) og enkelte country- og gospelsange ”Ain’t No Grave” (Johnny Cash) nyere sange som “The Fox” (Nickel Creek) samt enkelte med oversættelser til slovakisk og egne kompositioner ”Sano Alexander”.

Er herligt bredt repertoire med fokus på mindre kendte sange med både traditionel og mere moderne bluegrass og akustisk musik på et højt niveau. Så tak til Grass Device for at gide at rejse så langt for at underholde os i et par timer. https://grassdevice.com/