Pressefoto

Så tager Rannok afsted på tur med en helt ny CD i lommen. Den har fået den herlige titel ”Dejodejo”. De står på scenen allerede i aften.

Med sig på turneen har duoen, der består af Theis Langlands på piano og Michael Graubæk på violin, to  musikere, nemlig den skotske violinist Paul Anderson og guitaristen Norman Conboy. Faktisk har de tre musikere med, for citarnspiller Ale Carr dukker op ved på tre af disse koncerter, nemlig nr. to, tre og fire. Ale Carr medvirker på det nye album, ”Dejodejo”, ligesom Sonnich Lydom på harmonika.

Turneen begynder 8. marts, altså i aften kl. 20, i Forsamlingsgården i Toreby på Lolland. I morgen bliver det Hørdum Gl. Skole, og søndag er Nannas Stue på Fanø stedet, hvor det sker kl. 16. Mandag d. 11. marts gælder det Ryslinge Høj- og Efterskole.

Torsdag d. 14. marts spiller de op igen – det er hos GUF i Middelfart, og dagen efter smutter Rannok til Assens, hvor de spiller  i Torøhuse Forsamlingshus. Denne turné sluttes af i Drauget, Aksen Kulturhus i Asnæs

Flere af de nye numre kan høres på Rannoks hjemmeside www.rannok.dk, og man kan følge dem på facebook. Som de selv skriver det, så er der lagt op til rustik folk, grovkornet, råt swingende polka og varmhjertet vals. Med mere. Duoen fik DMA i 2011 for deres debutalbum. 

”Dejodejo” anmeldes på rootszone.dk om få dage. Sådan er dejo.    

 

http://www.rannok.dk/Rannok/Forside.html