Trioen Zenobia formidler den danske sangskat så smukt, når de generøst deler ud af danske viser, højskolesange, salmer og egne numre med rod i traditionel folkemusik Sammen skaber rigsspillemand Mette Kathrine Jensen Stærk og søstrene Louise og Charlotte Støjberg et fælles og stærkt udtryk med sin helt egen tone. Netop nu har de gang i en række koncerter.

Louise Støjberg

Charlotte Støjberg

Se gerne nærmere i vores kalender, hvor vi poster alle de koncerter, som I, der spiller, er meget velkomne til at informere os om. Vi finder også mange selv, men skriv gerne til os. Der er mange i kalenderen, så her vil vi blot lige minde om Zenobias igangværende spillejobs, ligesom eksempelvis Dreamers’ Circus, i nogle tilfælde sammen med Teitur, også er på vej rundt.

Zenobia har med sødme, dygtighed og nærvær i en hel del år fortolket og formidlet sang og musik på vokal, piano/keyboard, guitar og harmonika og har skabt et personligt, musikalsk univers og delt ud af det med sødme, dygtighed og nærvær. Selv om de alle tre spiller i andre sammenhænge, har de sammen skabt og udviklet en fælles tilgang til musikken og teksterne. Med andre ord skaber Zenobia deres egen specielle stemning sammen, og den rammer lige ind i publikum i kulturhuse, klubber, skoler, højskoler og i kirker. Netop nu her i december ligger julesalmerne lige for.

Mette Kathrine Jensen Stærk

De begyndte i Sct. Hans Kirke i Hjørring 1. december kl. 19.30, og kan høres på Kirsten Kjærs Museum, lørdag d. 2. kl. 15, og så fortsætter Zenobia tirsdag d. 5. på Engelsholm Slot, Agerumsladen. Torsdag hedder det Helsingør Theater i Den gamle By i Aarhus kl. 19.30, hvorefter der er pause til onsdag 13. december i Lee Kirke. Turen går til København/Frederiksberg, hvor Copenhagen Folk Club slår dørene op i Metronomen til koncert 14. december kl. 20. Søndag d. 17. spiller de i Husby Kirke kl. 15. Så begynder den søde juletid. Trioen spiller på Hagges Pub d. 28. januar 2024.

Trioen har netop udgivet endnu en digital single i projektet ARSVÆRK, der udsendes som CD i 2024. Den spritnye single hedder ”Ensomme æblers land” med musik af Mette Kathrine og tekst af Martin-Rauff Nielsen.