Så er Theessink & Møller igen on the road i Danmark, og selv om de gør det hvert år (vistnok), er der alligevel linet hele 17 koncerter op. De to er da også kendt som garanter for lækker blues med Hans Theessinks stærke stemme og hans og Knud Møllers knaldgode guitarer. Lad os håbe, at Coronavirus-frygt  og forsigtighed ikke stikker en kæp i hjulet for nogen af koncerterne, selv om vi selvfølgelig skal passe på os selv og hinanden.

Hans Theessink

Starten gik i Skive Theater i går d. 11.marts og fortsætter til Pavillonen i Grenå i dag torsdag og Hotellet i Harboøre fredag. Lørdag træder de op på Høloftet i Thyholm, og søndag går turen videre til Cafe Rindbæk i Hedensted. Herefter følger Forsamlingshuset i Skødstrup, fulgt af fridag d. 17. marts. Måske fordi det er den irske nationaldag, St.Patrick’s Day, hvor der mange steder skrues op for den irske musik og de grønne farver.

Men duoen fortsætter onsdag 18. marts på Skråen i Aalborg, hvorefter Det røde Pakhus i Skælskør lægger scene til de dygtige bluesfolk. Fredag fyrer de den af i Gimle i Roskilde, hvorefter Vallekilde Højskole lægget lokaler til i regi af Musikforeningen Drauget. Søndag smutter de til Sønderjylland for at spille på spise- og koncertstedet Stampenborg i Rødekro.

Efter et par dage i Hamborg, er de to tilbage i Danmark onsdag d. 25. marts, hvor de spiller på Turbinen i Randers, derefter på Brorsonsminde i Ribe og fredag i Gedved Kultur- og Medborgerhus. Lørdag lokker bluesforeningen Crossroads med ‘lækkerier for for feinschmeckere’ i Bygningen i Vejle, og så slutter den lange turne ellers søndag i Tøjhuset i Fredericia.