Det turkise telt danner ramme om årets Roots & Hybrid festival, der er en del af Spot Festival i Aarhus. Så 6. og 7. maj kan man opleve både korte showcase-formater og længerevarende koncerter med de 13 danske og internationale artister, der deltager både med traditionel og mere eksperimenterende musikgenrer.

Viik

Blandt de medvirkende er trioen Nevestas Voice, der i efteråret blev kåret som Årets Nye Danske Rootsnavn ved DMA i Tønder. Sylfide med Helene Tungelund på harpe forener sangskrivningen med den nordiske folkemusik. Hun er også en tredjedel af Nevestas Voice. Sekstetten Viik med den norske sangerinde Elisabeth Vik som forgrundsfigur mixer middelaldertoner med den nordiske folkemusik.

Ørige medvirkende er A FO!, Ba Balance. Guiding Star Orchestra, La Dame Blanche, Les Filles De Illighadad, Luna Ersahin & Rezwan Taha, Maria Mazzotta, Shkoon, Thorhan og Total Hip Replacement.

Publikum med dagsbillet eller partoutkort til Spot Festival har adgang, ligesom der kan købes dagspas til 120 kr. i begrænset omfang i døren.

https://www.turkislive.com/begivenheder/roots-and-hybrid