Årets franske tema på TF bliver understreget og uddybet med en række podcasts, som kan hentes via tf.dk. Her kan man blive klog på musikken fra Louisiana, det nordøstlige Canada og Bretagne og finde interviews med nogle af de musikere med franske forbindelser, som kommer og spiller. Det er journalist Claus Vittus, der laver rækken af podcast.

Som mange allerede ved, så er musikken ikke det eneste, publikum kan opleve i forbindelse med Tønder Festival. I de fire dage op til selve festivalen summer det også af aktivitet, for konceptet 4+ tilbyder igen arrangementer i dagene fra 18. til 21. august 2019.

4+ starter med en gratis åbningskoncert 18. august, og så kan man ellers kaste sig ud i oplevelsesture og arrangementer med fokus på lokal kultur, natur, historie, mad og drikke. Det kan du se nærmere om på tf.dk.

Og så er der sket nyt på overnatningsfronten. Festivalen tilbyder muligheden for at bo midt i den stemningsfyldte camping-by under mere bekvemmelige forhold end lige et lille, medbragt telt. I år tilbydes tre anderledes boformer, nemlig familie-tipier, tenthouses og lodges.

De store familie-tipier kan rumme helt op til otte personer. Skal man kun overnatte to sammen, kan man vælge en lodge, som er en lille træhytte, eller et tenthouse. Begge de sidstnævnte har en dobbeltmadras at sove på, har indlagt strøm og kan aflåses. ​Alle overnatningsformer købes via tf.dk