Courtney Marie Andrews har lige indledt en større Europa-turné, som bringer hende tilbage til Danmark, hvor hun rammer Vega, København d. 17. marts. Siden 2016 har jeg fulgt hendes karriere og fået en god oplevelse hver gang, jeg har været til hendes koncerter. Senest var hendes optræden sidste år i forbindelse med Americana-festivalen, og igen kan vi forvente en super koncert på højt internationalt niveau.

Andrews (født 1990) er amerikansk sanger, sangskriver, guitarist og pianist, Oprindelig er hun fra Arizona, men er nu en slags verdensborger, idet hun det meste af året turnerer rundt i verden, men trods alt nu har fundet et hjem i Seattle, Washington.

Hun begyndte at optræde som 15-årig, fik sit store gennembrud i 2016 med albummet ”Honest Life”, og efter yderligere fire anmelderroste album har Andrews’ smukke, særegne stemme bragt hende helt frem på den amerikanske sangskriverscene. Nu er hun så tilbage med en ny håndfuld sange. Hun udgav nemlig sidste år albummet ”Loose Future”, som blev Grammy-nomineret, og vi forventer at høre en række af de fine indlevende sange fra albummet. Herunder singlen ”Satellite”, som hun beskriver således:

“Jeg har skrevet en masse kærlighedssange, hvor der altid er en snert af hjertesorg, men “Satellite” er en kærlighedssang uden forbehold. Jeg ville se fremad og forelske mig i nogens mysterium. Lade kærligheden komme ind uden at stille spørgsmålstegn ved eller anspore til, hvordan det kan skade mig. Lydligt ville jeg ”ud i rummet”. Denne form for kærlighed er ikke jordbunden”.