Et nyt samarbejde mellem Folkbooking og spillestedet Gyngen i Århus skal få bureauets mere end 50 grupper og solister ud til et større publikum – med Gyngen som omdrejningspunkt.

I forvejen har Kulturgyngen, som spillestedet i Mejlgade 53 egentlig hedder, haft mange danske folkemusikere på scenen gennem de seneste otte år. Men 1. maj tager både spillested og bookingbureauet endnu et skridt med aftalen, sådan at der kan præsenteres endnu mere folkemusik for århusianerne. Der skulle samtidig gerne få afsmittende effekt ikke kun i det østjyske, men i hele landet.

Samarbejdsaftalen markeres med en reception fredag 2. maj kl. 15-17 for kunder, musikere, spillesteder og andre samarbejdspartnere. Her vil der være mulighed for at få en snak med Søren Christensen fra Folkbooking og Mianne Høj fra Gyngen, og JD Haring, Klezmer Duo, Torben Wahlstrøm og Michael Wedgwood Duo står for musikken.

Folkbooking, der nu kan fejre fem-års jubilæum, har et bredt katalog af musik med folk, roots, spillemandsmusik, viser osv. til både festivaler, kirker, små og store spillesteder. Gyngen er ikke kun kendt som et spillested for folkemusik, men også for sit økologiske køkken. Så der er god mulighed for at starte sin koncertaften med et godt måltid fra det varierede spisekort.

Velkommen til Gyngen

http://folkbooking.dk/