Louise Støjberg & Martin Rauff

Louise Støjberg & Martin Rauff

2.- 4. september afholdes Marie Festival i Ansager for fjerde gang – som vanligt med meget folkemusik på programmet, der dog ikke er helt færdigt endnu.

Indtil videre er der 62 navne på plakaten, fordelt på både bands og solister, og blandt de navne, som stikker i øjnene, er de to duoer Rannok med Theis Langlands & Michael Graubæk og Fromseier & Hockings. Endnu en duo så dagens lys sidste år ved Mariefestivalen, nemlig Louise Støjberg (Zenobia m. fl.) & Martin Rauff (Bound By Law m. fl.), der gav en flot koncert i Ansager kirke. De står atter på programmet. Desuden har det vestfynske par en CD på vej.

Anders Mikkelsen

Anders Mikkelsen

Harmonikavirtuosen Kristian Rusbjerg er med i flere sammenhænge på festivalen – foruden solokoncerter spiller han med i Maries Festivalband sammen med Jonas Kongsted, Christoffer Dam og Frey Klarskov. Så deltager guitaristen Tom Frederiksen, ligesom troubadouren og visemesteren Anders Mikkelsen atter er med på programmet.

Modtageren af Årets Folkemusikpris var Helge Engelbrecht, og han står bag flere af de musikalske indslag på festivalen. Åbningen foregår med et samlet optog med musik og sang fra Mariehaven til Torvet i Ansager, hvis vejrguderne vil. Sidste år måtte man undvære dette festlige indslag på grund af noget, der lignede et skybrud.

Partoutbilletter til festivalen koster 800 kr. men der kan købes billetter til de enkelte dage/aftener.

http://mariefestival.dk/index.html