Det seneste år er Jacob Dinesen gået fra den ene udsolgte koncert til den anden. Så det var ikke nogen overraskelse, at der var fyldt godt op foran Open Air-scenen, da han fredag kl. 11.18 trådte frem foran de ca. 4.000 inviterede skoleelever foruden mange andre festivalgængere. Pladsen var fyldt, og alle fremmødte fik en på opleveren med den Tønder-fødte sangskriver og musiker. Han gav sine mange kendte numre under det ene jubelbrøl efter det andet og tog også en runde ud blandt publikum til stor begejstring for alle.

Jacob Dinesen hilste på elever efter koncerten.

Jacob Dinesen hilste på elever efter koncerten.

Et kvarters tid efter koncerten sad Jacob Dinesen backstage og nød en velfortjent flaske koldt vand ovenpå anstrengelserne. En flok fans havde i mellemtiden fundet et sted langs hegnet ved siden af scenen, hvor man kunne se de ca. 50 meter op til deres idol, og efter en del skrigen og råben forbarmede sangeren sig og gik ned til de unge mennesker. Her blev der uddelt knus, skrevet autografer og taget selfies ad libitum.

Lørdag aften fik Jacob Dinesen fyldt Telt 1 trods tidspunktet for koncerten 0.30! Her gav han også sit store publikum en flot koncert, hvor hans mentor Allan Taylor (øverste foto) også spillede med på et enkelt nummer. Der var mere tid til småsnak mellem numrene, som han også havde udvalgt med omhu til lejligheden. Også her var der en del unge kvindelige fans til stede, hvilket de mange par trusser, som bl.a. hang på Jacob Dinesens guitarstativ, vidnede om! Under koncerten tog sangeren også her en runde ude blandt det begejstrede publikum.

Nu kan han og bandet holde en velfortjent pause, inden de skal spille 12 koncerter i oktober og november, hvor billetterne for længst er revet væk.

Ude blandt publikum på Open Air

Ude blandt publikum på Open Air

Jacob Dinesen og de omtalte trusser til højre!

Jacob Dinesen og de omtalte trusser til højre!