Den canadiske sangerinde har gennem mange år besøgt Danmark og vundet mange tilhængere med sine gode historier, dejlige tekster og iørefaldende melodier. Hun serverer sin musik i country og americanagenren med lethed og charme, og nyder at underholde sit publikum med smil og varme og lækre ørehængere.

Denne aften på det intime spillested var ingen undtagelse. Der var for anden aften i træk fyldt op med forventningsfulde publikummer, og de blev heller ikke skuffede. Melanie Dekker gav et sæt med mange populære numre fra hendes tidligere udgivelser.

Som altid åbnede hun sin koncert med nummeret Blush, der er fra hendes andet album Just Because fra 2003. Så fulgte de kendte sange Hippie, At the Junkyard, Give my Heart a Home, Black Swan, Worry gets you Nowhere, Distant Star, Boomerang, Until the Wind stops Blowing in Denmark og mange flere, ikke mindst den meget smukke Stare at the Rain. Der var selvfølgelig også et par numre fra hendes 2018-udgivelse Secret Spot med bl.a. titelmelodien på sætlisten.

Hele sættet kædet sammen med gode historier og hele tiden humørfyldt med- og modspil med publikum. Vi fik bl.a. historien om, at Melanie Dekker engang skulle synge den canadiske nationalmelodi, og da hun ikke kunne teksten, skrev hun den op på indersiden af sine hænder. Men da hun var nervøs, svedte hun, og teksten blev ulæselig, men hun kom gennem den med lidt hjælp fra andre musikere.

Melanie Dekker demonstrerede også sine evner til impulsivt og spontant, at lave en tekst uden forudgående varsel. Hun fik hurtigt sammensat et par vers om bryggeriet Wintercoat med ord som øl, peanuts, stedets værtspar, nogle af publikummerne, der havde gjort sig bemærket på en eller anden måde. Og det var et absolut populært tiltag, der atter viste Melanie Dekkers talent for sangskrivningen og hendes tilgang til nye melodi.

Hun blev akkompagneret af Allan Rodger, der har produceret hendes seneste album, og guitaristen og multimusikeren gav undervejs flere prøver på sin helt fænomenale kunnen, og han er også helt fænomenal på bassen.