Når man ser på billedet lige herover ser man to nydelige unge kvinder, som sikkert er enhver svigerfars drøm. Pæne og nydelige, uden krukkerier eller fine fornemmelser, møder man dem i forhallen til Pumpehuset og får et indtryk af nærmest beskedne og meget høflige, unge damer. Og det er de også helt igennem, meget sympatiske, og de tager sig tid til at få taget fotos og snakke med interesserede publikummer.

Larkin Poe Men slip søstrene Megan og Rebecca Lovell løs på en scene med deres instrumenter, så er det nærmest dr. Jekyll og mr. Hyde-historien om igen. De forvandler sig fra at være tilbageholdende til at slippe kraftigt pumpende energiudladninger løs med ”bad-ass”-attituder, som kunne få det tidligere pumpehus’ tre dampdrevne pumper til at ligne cykelpumper.

Larkin Poe fyrede det ene folkrock-hit af efter det andet, bluegrass, americana, blues, rock og folk- inspirerede numre. Som søstrene forklarede, så var de meget glade og stolte over, at publikum kan lide at lytte til den musik, som de lærte at skønne på i deres barn- og ungdom i Appalachian-bjergene i Georgia, hvor de kommer fra. Så rødderne har de med sig, selv om de har sat deres helt personlige præg på musikken.

Larkin Poe

Megan

Lillesøster Rebecca står for en helt uanet kraftig og flot vokal, og når hun først tager fat, kan man kun lytte og nyde hendes stemmepragt. Hendes karismatiske sydstatscharme fornægter sig ikke. Hun styrer publikum med hård hånd og glimrende guitar- og banjospil og hele tiden med et stort smil, selv om hendes ansigt oftest dækkes af hendes svingende hår.

Imens tager Megan det forholdsvis stille og roligt og spiller en fantastisk lapsteel-slide guitar, hvor hun får instrumentet til at gnistre. Hendes vokal står ikke tilbage for lillesøsterens, og duoen giver flere gange prøver på dejlige harmonier.

Larkin Poe

Rebecca

Bandet spiller fortrinsvis egen musik, men har også enkelte covernumre med i deres sæt. Det blev til 17 numre med Larkin Poe denne aften med Come on in my kitchen som ekstranummer, og det var i det hele taget en aften med gang i ”duoens muntre køkken”!

Man kan glæde sig til Smukfest i Skanderborg og Jam Days i Odense i begyndelsen af august, hvor Larkin Poe kommer tilbage til Danmark.

foreign affairs

Foreign Affairs

Opvarmningen bestod af brødrene Adam and Lawrence Purnell fra engelske Bristol. Duoen spiller country/indie/americana-rock i flere forskellige udgaver med både kraftig vokal af lillebror Lawrence og backup fra guitaristen Adam. De gav seks numre med dejligt rockende rytmer og var et nyt spændende bekendtskab med egne numre fra deres nye album The Old Fire Station.

http://www.foreignaffairsmusic.co.uk/

http://www.larkinpoe.com/

 

v Larkin Poe Larkin Poe