Han har naturligvis et dansk navn, men som inkarneret bluesmusiker klinger Copenhagen Slim måske bedre end den Nisse Thorbjørn, som i årevis har været en del af den danske roots- og blues-scene. Især når han turnerer i udlandet, og det gør han lige så meget som rejserestriktionerne tillader. F.eks. har han været på en større turné i Australien, men også det meste af Europa har haft glæde af hans koncerter. Denne gang foregik det på hjemmebane, hvor en have i Kongelunden på Amager var de intime rammer for en solokoncert.

Selvom Copenhagen Slims musik minder om både Taj Mahal, Keb’ Mo’ samt naturligvis de helt gamle country-blues-musikere, så har han fundet sin personlige stil og lyd, sine egne arrangementer og sit eget ’swing’. Bl.a. titelnumret Lost Highway (skrevet af Leon Payne i 1948, kendt i Hank Williams’ version og i så mange andre nyere versioner, at man skulle tro, at den ikke kunne tilføres noget nyt), har Copenhagen Slim taget under kærlig behandling og lavet en fremragende version af. Sammen med andre country-sange som In The Pines, (The Ballad of) John Henry har han ‘bluesificeret’ og om-arrangeret dem, så de får en ny og smittende vitalitet.

Dette kan kun lade sig gøre hvis man er en god musiker. Og det er han. Han har et godt øre for virkemidlerne. Hans vokal med de dramatiske fraseringer er personlig og udtryksfuld, og hans akkompagnement på akustisk guitar eller stålguitar med slide er både råt og forfinet. Samtidig tilføjer hans stærke mundharpespil og stomp (Takttramp på mikrofonstativet) yderligere dynamik. Han er et en-mands-band. men optræder også gerne med sit band.

Hans 2020-album Lost Highway er indspillet solo live i én session og helt uden diverse effekter og hjælpemidler, og hvis man er i tvivl om, at det kan lade sig gøre, så fik vi bevis på at han formår at lyde så lige så godt på en udendørs scene som i et lydstudie. Han spillede mange numre fra albummet bl.a. en medrivende version af Robert Johnsons If I Had Possesion Over Judgement Day, så hvis du er til direkte, ægte og autentisk country-blues, så kan Copenhagen Slim varmt anbefales. /https://www.copenhagenslimblues.com