Blandt de danske spillesteder har Brundby Hotel på Samsø opnået en legendarisk status. Især mange sangskrivere har et særligt forhold til hotellet, da der bl.a. er afholdt mange camps og workshops her, og musikerne holder meget af stedet.

Signe Svendsen

Også Signe Svendsen. Hun fortalte. at hun her havde sin første soloptræden, og at hun tidligere på dagen havde skrevet en helt ny sang, som fik premiere her på scenen. Sangen havde endnu ikke titel, og ”selv om det er langt under jeres niveau at synge med”, så blev vi opfordret, da det kunne optages og mixes ind i selve indspilningen af sangen.

Resten af aftenens ’et-sætter’ bestod primært af hendes nyere sange, men naturligvis også nogle ældre favoritter fra bagkataloget. Sangene på EP’en ”Genbesøgt” fra august 2021 fik vi nu live sammen med guitarist, sanger og medkomponist Lars Skjærbæk og den efterspurgte Palle Hjorth på keyboards samt ’japaneren Roland’ – den diskrete rytmeboks. Vi fik fortællingen om farmorens dagbog, som danner baggrund for sangen ”Det forlyder”, og vi blev diskret opfordret til at støtte udsatte ukrainske børn via et sæt kunsttryk.

I løbet af mere end 10 år har Signe Svendsen etableret sig som en af vores førende kvindelige sanger/sangskrivere. Med sin dejlige og klare stemme og meget velskrevne sange kan hun sprede lys og glæde samt eftertanke. Især er hendes introduktioner lige så velformulerede, sjove og interessante som teksterne til hendes sange. Mon ikke det er hendes tid ved Niels Hausgaards side, der har smittet af? Her kunne mange musikere lære noget om nærvær og interaktion med et publikum. Signe Svendsen med band gav en koncert med både plads og tid til det planlagte, det spontane, stille lytning og storladen lyd. https://signesvendsen.dk/ https://redbarnet.dk/stoet/