Trænger du til at høre musik så tjek lige vores kalender. Her har vi linet diverse koncerter op overalt i landet – og måske er en af dem nær dig? Vi kan ikke prale af, at vores kalender er komplet. Men jo flere, der sender oplysninger til os om kommende koncerter, store som små, jo flere kan vi fortælle om her. I dag 10 12. har vi oplysninger om følgende:

Stanley Samuelsen. Foto: Per Dyrholm

Stanley Samuelsen. Foto: Per Dyrholm

Guitarist og sanger Stanley Samuelsen spiller på ”Det færøske Patienthospital” i Venøgade på Østerbro. Det er kl. 19.30. Om det kun er for patienter og pårørende vides ikke. Stanley Samuelsen har for nylig udsendt EPen A Tribute to George Harrison sammen med sin datter Astrid, hvor de meget flot fortolker fem af denne store kunstners sange. Begge spiller akustisk guitar og synger, og EPen er meget rost rundt omkring.

På samme tidspunkt går D.u.K. på scenen i Baltoppen i Ballerup. Det er fire fiddlers, en bassist og en pianist, som alle er fra folklinjen på konservatoriet i Odense. Deres debut foregik i Newcastle-upon-Tyne, og siden har spillet deres jigs og reels i både Danmark og UK. De unge musikere har styr på traditionerne samtidig med, at de med moderne teknikker og originale kompositioner fortolker den keltiske arv.

Gurf Morlix. Pressefoto

Gurf Morlix. Pressefoto

På Nykøbing Falster Teater fortsætter Bruce Guthro sin turné kl. 20, og den 11.12. spiller han på Elværket i Holbæk. Zenobia spiller i Ølstrup Kirke, og MC Hansen spiller i disse dage diverse jobs med amerikanske Gurf Morlix og The Sentimentals. På lørdag den 14. december er de både i Hundested – kl. 14 på Galleri Liisberg – og på Global på Nørrebro København kl. 21. Næsten lige om hjørnet på Blågårds Apotek giver Aviaja Lumholt den gas sammen med sit band. Hendes stemme, energi og udstråling skal nok fylde spillestedet til fulde.

 

Sådan går det derudaf med folkemusik af alle slags hver eneste dag.