Når trioen Lunau & Sund + Palle Hjorth onsdag 14. november kl. 20.00 bliver præsenteret på Montmartre i København, er det ifølge Peter Sund historiens vingesus, der vil lyde i hans ører.

Peter Sund

Jazzhus Montmartre er kendt for sine traditioner, hvor jazzelskere fra hele verden er kommet igennem mange årtier.  Spillestedet har i år haft flere koncerter med folk på programmet, og Lunau & Sund forstærket med Palle Hjort vil være en naturlig fortsættelse af denne linje. Peter Sund glæder sig til at stå på scenen på det kendte spillested i hovedstaden:

”Vi glæder os meget til at spille på Montmartre og køre videre ad deres folk-spor. Det jo er et ret intimt sted at spille, hvor man er tæt på publikum, så vi vil uden tvivl kunne fornemme historiens vingesus. Vi spiller to sæt med hovedvægten lagt på numre fra vores seneste album ”Landet brænder”, hvor Palle Hjorth var medproducer sammen med mig. Men vi spiller selvfølgelig også numre fra vore tidligere udgivelser”.

Duoen har i alt udgivet fem albums, og det første kom på gaden i 2006. Foruden de mange gange de har optrådt på de hjemlige musikscener har Lunau & Sund ofte spillet i Sverige og bl.a. i Estland, Grækenland, Italien, Schweiz og Tyskland.

”Vi spiller jo det, der kan kaldes ”Nordicana”. Så publikum kan forvente en oplevelse med viser, folk og americana tilsat vores nordiske baggrund. Vi kommer med vores ”blå bølge”, det vil sige salmer og højskolesange som grundlag for vores singersong-writing. I udlandet har vi fået at vide, at vores tonesprog har en typisk nordisk klang. Og uanset hvad man kalder vores musik, så glæder vi os til at præsentere musikken for publikum på onsdag i Montmartre”, slutter Peter Sund.

Hjem