Hold dig opdateret om koncerter i nærheden af dig via vores kalender. Vi gør vores bedste for at få det meste med, så jo flere der jævnligt sender os nyheder om deres kommende koncerter og turneer, des mere fyldestgørende bliver vores kalender.

Et hurtigt kig i kalenderen lige nu viser, at Signe Svendsen (billedet) fortsat er på tur. Hun giver koncert i Hvidovre Medborgerhus d. 29. september, i Portalen aftenen efter og i Gribskov Kultursal i Helsinge lørdag 1. oktober. Ifølge hendes hjemmeside er der flere koncerter på vej i løbet af efteråret.

Den irske kvartet Lynched kommer på Danmarks-besøg. Tirsdag 4. oktober står de på scenen i Baltoppen og (usædvanligt nok) torsdag aften d. 6. på Halkær Kro, hvor de får selskab af Afenginn. Lynched fortsætter til Aarhus Folk Festival for at spille fredag kl. 16 og slutter af på Wintercoat lørdag kl. 19. De spiller i øvrigt på Cork Folk Festival i den kommende weekend, hvis nogen lige skulle komme den vej.

Stine Michel har en lang række koncerter på vej i oktober og rammer bl.a. flere kirker og biblioteker, Kulturstationen i Vanløse, Pilegaarden i Brønshøj, og de fleste koncerter er i sagens natur (”Rødhalsen”) meget tidligt på dagen, da det er for de 6-12 årige. Se vores kalender for alle datoer og tidspunkter – og se hvem der ellers spiller rundt omkring i landet.

http://signesvendsen.dk/

http://www.stinemichel.dk/

Aarhus Folk Festival