Tange Sø Folk Festival har lavet en lille ændring i navnet, så den nu hedder Tange Sø Folkefestival, og musikken er også skredet i en anden retning i løbet af de senere år.

Så nu har man taget konsekvensen med navnet, selv om det egentlig ikke er så logisk endda. For ikke mindst på den musikalske side er der sket ting og sager. Næste års festival er rykket et par uger i forhold til de første 10 år i festivalens historie. Det er 2. september 2017, at der bliver fest i de smukke omgivelser ved søen.

Hawkeye & Hoe

Hawkeye & Hoe

Her kan man opleve Stig Rossen og Vennerne (billede i toppen), Danser med Drenge, Sanne Salomonsen, Keinstein og Sandy and The Wild Wombats på den store friluftsscene. Her mangler et udenlandsk navn at blive offentliggjort, men det er meget svært at finde den tidligere foretrukne genre blandt de nævnte bands. Man har også fraveget det tidligere princip om, at det var den skotsk-irske musik, som bar festivalen musikalsk. Der er dog stadig folk på programmet i form af det lokale band Modvind og de to populære musikalske spasmagere Hawkeye & Hoe, da begge bands spiller i teltet.

I slutningen af november blev 500 billetter sat til salg, og de er snart solgt, så skal man bruge en billet til julegave, skal man være hurtig. Det betyder, at man kan få en billet til festivalen for 125 kr.

Nyheder