Det er lørdag d. 5 maj, at fem musikere, som ikke arbejder sammen til dagligt, går på scenen sammen i Odense. Det drejer sig om MC Hansen (foto til højre), der blev Årets Sangskriver ved DMA Folk i år og tidligere nomineret som Årets Sangerinde, Betina Følleslev alias Solsort. Desuden Heidi Matsson, forsanger i bandet Songs for Iris, og forsanger i Workers in Songs, Morten Krogh.

Sidst, men absolut ikke mindst, er det også Morten Fast, der er forsanger i The Folk Factory (øverste foto) og tidligere nomineret til Årets Nye Navn ved DMA Folk. Han er også med ”Songwriters Circle” arrangør af og vært ved denne spændende Odense-event, der starter kl. 20 og kun sælger billetter (80 kr.) i døren. Koncerten afvikles som ”songwriters in a round”, hvor de enkelte musikere spiller på skift, men også akkompagnerer hinanden. Alle er på scenen samtidig.

Det vil give publikum en helt anderledes og unik koncertoplevelse, er jeg overbevist om, med disse forskellige musikere og deres individuelle sange udsat for nye sounds og vibes. Nye stemninger der også vil give hver enkelt af de fem musikere noget nyt med hjem, og måske vil nye konstellationer opstå? Sikke et supergodt initiativ, som meget gerne må komme rundt andre steder!

https://www.dexter.dk/event/songwriters-in-a-round-hosted-af-morten-fast/