Dreamers-Circus-1-300x224

Pressefoto

rootszone.dk kom lige til at følge den direkte transmission fra Rådhuspladsen i København, hvor alle de deltagende kunstnere fra 37 lande er blevet modtaget på den røde løber, mens massevis af fans har fyldt Rådhuspladsen. Vi fik også lov at komme et smut indenfor og spidse ører, for der var folkemusik i luften

Det viste sig, at det er Dreamers Circus, der har spillet op til festen – og vistnok er på scenen igen. Det fik jeg bekræftet på www.dreamerscircus.com, mens der (tilsyneladende) ikke er gjort det helt store nummer ud af dette på kommunens egen hjemmeside. Men never mind, det er da super positivt under alle omstændigheder – og fedt, at folk’en også er med, når København afholder Melodi Grand Prix! Eller i hvert fald optakt. Og de delegerede bør spærre ørerne op for Dreamers’ Circus, for selv om der er fest og gøren-sig-til, tør jeg godt tro på, at bandet kan trænge igennem! Selv i Eurovision Songcontest-kontekst.

Om der er mere folk på programmet, er ikke så nemt at klikke sig frem til i hast. rootszone.dk har ikke tjekket alt dette halløj før her i aften, hvor det for alvor tager fart. Uanset hvad er en kæmpestor reklame for hovedstaden og Danmark. Hurra.