Trioen med det lidt specielle navn består af Aodán Coyne på guitar/vokal og de dygtige Hayes-brødre, Shane på harmonika og Fiachra på violin/banjo. Bandet fra Clare ved den irske vestkyst blander traditionelle irske melodier med deres egne personlige melodier, og det har givet dem mange anerkendelse og priser, herunder ‘New Band of the Year’ af Irish Music Association.

Der springer dynamiske vokale harmonier, demonstreres virtuose musikalsk evner og store energiske udfoldelser på scenen, og trioen er garant for underholdning og glæde. Så de er efterhånden blevet en af de mest efterspurgte grupper inden for irsk musik i dag.

Deres live album indeholder ikke mindre end 13 numre, heraf mange instrumentale, og de tre musikere demonstrerer deres store kunnen. Det er et album med et meget varieret indhold, og det vil være synd at fremhæve et nummer frem for et andet. Men de tre unge fyre rocker og ruller og giver nyt liv til traditionelle jigs og reels, men også med nyskabende toner. Man kan vel sige, at musikken er moderne traditionel primært på grund af den drivende rytme og de friheder, som hver af musikerne har tager undervejs.

Disse rytmeskift er en dominerende kraft gennem hele albummet, og i kombination med musikernes kreativitet har det resulteret i et nyt smukt udformet album. Det er dog stadig solidt funderet i traditionen. Forskellen er i den tilgang, der er taget i arrangementerne, som løfter musikken ind i stratosfæren, hvilket gør den meget underholdende. Kombinationen af vokal, harmoni, instrumental og rytme er enestående.

Se rootszone.dks kalender, da bandet er aktuel på musikscener landet over i disse dage!