30 år på bluesscenen

Langes scenedebut for 30 år siden fejres her naturligt med et retrospektivt album med optagelser fra 1995 og frem til hans seneste album Travelling Man Blues. Hans domæne er jo den oprindelige akustiske blues – folk-blues, som han tilfører sit eget ’take’.

”Jeg kan stadig fordybe mig og konstant finde udfordringer i denne musik. De seneste år har jeg arbejdet med at linke den traditionelle bluesmusik med cajun og oldtime”, udtaler HP Lange.

Knap halvdelen af sangene er skrevet af HP Lange. Resten er gamle standards af Charlie Patton, Robert Johnson, Sleepy John Estes, Son House og Blind Willie Johnson. Og de medvirkende musikere er også en kombination af veteraner som Troels Jensen, Paul Banks og Hugo Rasmussen samt nyere navne som Niels Bonefaas, JK Dam, Paul Junior, Mads Andersen.

Det hele er smagfuldt sammensat og giver et godt indblik i én af vores bedste bluesmusikere. HP Lange optræder solo eller med forskellige besætninger næsten overalt og hele tiden, så i stedet for at klikke cd’en hjem, så tag ud og oplev ham og køb den der.

www.hplange.dk