Den sønderjyske festival med fokus på kærlighed til musikken, fællesskab og forskellighed samt lokal mad og drikke er klar til den anden festival i Rinkenæs. Fredag 16. marts åbnes festivalen, og på aftenens program står bl.a. det sønderjyske band Heartlands, Drones & Bellows, Neanders og Xerox. På festivalens cafescene kan man bl.a. møde nordjyske Christian Gleesborg, der behersker både det irske, singer-songwritergenren og countrymusikken.

Christian Gleesborg

Lørdagens fyldige program kan på cafescenen byde på irske og skotske toner med duoen Tullamore Tales, irske Ben Turner og mange flere. På den store scene kan man glæde sig til flere spændende musikalske oplevelser. Det canadisk/skotske band Ewan MacIntyre Band spiller folk, rock, pop i deres helt egne versioner, og man kan også opleve festivalarrangør Brian O’Driscoll med bror Thomas og far John i trioen Downtown Dynt give deres irske ballader med stor energi og sjæl.

Raggedy Anns

Fra det nordjyske præsenteres bluegrass og countrymusik i høj klasse, når The Raggedy Anns går på scenen. Aftenens og festivalens højdepunkt må blive engelske The Great Malarkey (øverste foto) med den karismatiske sangerinde Alex ”Ware-Woolf” Gillings i front. Hun og bandet giver en oplevelse i medrivende og charmerende punk, folk og rocktoner – både på scenen og sikkert også udenfor.

Søndagens koncerter i den store sal byder på lokale sønderjyske bands som De Nord Alsiske Spillemænd og duoen Mark & Christoffer. Og hver dag vil der også kunne høres musik og snak i Speakers & Buskers Corner.

Det er stadig muligt at købe billetter via billetten.dk eller ved bankoverførsel (se hjemmesiden), og der kan erhverves enten enkeltdagsbilletter eller partoutbillet.

http://bttr.dk/