musicawardsDet bliver en underholdende og flot aften lørdag d. 15. november, når de fem nominerede til Årets Talentpris går på scenen og spiller op i Købmagergade i København lige ved Rundetårn. Publikum får en stemmeseddel ved indgangen og er dermed sammen med en jury med til at vælge, hvem af de fem der bliver årets prismodtager.  De nominerede til Årets Nye Talent er Astrid Samuelsen, Bo Steen & Holst, Michael Hamilton, Sherzandum og The Folk Factory.

Eventen afholdes for første gang – for at skabe mere og fortjent fokus på den unge talentmasse i dansk folkemusik. Vært denne aften i Studenterhuset er musiker og mangeårig konferencier på Tønder Festival Rod Sinclair. Aftenens special guests er bandet Basco, som runder af med en garanteret festlig koncert. I det hele taget bliver der højst sandsynligt tale om en særdeles underholdende og åbenlyst meget varieret folkemusikaften i Studenterhuset og sikkert nok med et  publikum i flere aldre end ellers, hvis man skal gå efter, hvad spillestedets navn signalerer!

Og alle er velkomne – ung som gammel og inkarneret folklytter eller ej. Dørene åbnes kl. 19, det koster en halvtredser at komme ind, og for den får man fornøjelsen at lytte til nye, store talenter på folkscenen og stemme. Vinderen af prisen offentliggøres ligesom årets andre priser til Danish Music Awards Folk-festen d. 29. november i Jazzhouse i København.