Signe Svendsen har lige indledt en turné, som foregår mellem kyndelmisse og forår og bringer hende godt rundt i landet. Som en lille forsmag på, hvad vi kan forvente, gav hun en kort koncert og signerede plader i pladebutikken Vinylfreak i Roskilde lørdag eftermiddag. Trods en enkelt opfordring fra det lille publikum i butikken, og den nært forestående Dansk Melodi Grand Prix, kan jeg love, at hendes repertoire ikke inkluderer Der Står Et Billede Af Dig På Mit Bord.

Signe Svendsen har jo for længst etableret sig som en succesfuld sanger og sangskriver med egne sange, der rummer større substans. Der bliver derfor snarere præsenteret sange fra især det seneste anmelderroste album Hvem Vil Ikke Elskes Igen samt fra hendes bagkatalog.

På turnéen optræder hun solo, hvor det bliver lagt vægt på baggrundshistorier, anekdoter og intimstemning. Men fra maj måned har hun indkaldt forstærkning. Med sig her har hun nemlig guitarist og producer Lars Skjærbæk, Palle Hjorth på tangenter og Marie Vilsbøll (VILMA) på bas, synthesizere og kor. Sammen skaber de koncerter med både nærvær og rum til musikken, der bliver både storladen og medrivende, som den man kan høre på hendes seneste album.

Tjek datoer, saml familie og venner og tag ud og få en oplevelse med Signe Svendsen.

https://signesvendsen.dk/koncerter