Mariehaven

Mariehaven lægger scene til flere af koncerterne.

Mariefestival nummer to afvikles i vestjyske Ansager den 5., 6. og 7. september, og 48 navne står på programmet. Mange er fra folkemusikkens verden, og sådan skal dét være.

I alfabetisk orden er det blandt andet Almost Irish, Anders Mikkelsen, Denis McLaughlin, Fromseier & Hockings, Mikael K & Klondyke, Stanley Samuelsen, Stine Michel & Gudebanden og Zenobia.

Anders Mikkelsen.

Anders Mikkelsen.

En af initiativtagerne, Helge Engelbrecht, siger til Ansager.info: ”Vi har fået fantastiske tilbagemeldinger på vores første forsøg med en festival. Gæsterne har været ret begejstrede for nu at sige det lidt mildt og har ikke sparet på superlativer. Der har været rigtig mange roser til hele byen faktisk, som vi iler med at give videre. Folk har følt sig velkomne overalt og er blevet mødt med venlighed, smil og godt humør.”

Han glæder sig sammen med den øvrige styregruppe over, at der har været mange hjælpere til rådighed, og det også ser ud til at være tilfældet ved dette års festival. Billetsalget er i fuld gang. En billet til alle tre dage koster 700 kr., men der kan også købes billetter til de enkelte dage. Desuden er der mulighed for at bestille plads på Festivalcampen.

http://www.mariefestival.dk

Mikael K og Klondyke

Mikael K og Klondyke