The Revellers ankom til Skagen onsdag med denne båd.

The Revellers ankom til Skagen onsdag med denne båd.

Når Skagen Festivalen begynder torsdag 30. juni, bliver det med en helt speciel optakt. Det syv mand store folkrockband The Revellers ankommer fra Shetland i løbet af onsdagen med fiskerbåd! Det lyder således på det skotske bands hjemmeside: ”Vi mønstrer på vores fiskerbåd og sejler 725 km fra vores hjem på Shetlandsøerne, og i løbet af den næste måneds tid krydser vi fra Skotlands nordligste spids til den nordligste spids af Danmark”!

Det meget energiske orkester har spillet sammen siden 2007, da de oprindelig begyndte som et coverband stærkt påvirket af The Clash, Lau og Metallica. De fyrer deres folkrock af med traditionelle instrumenter som bl.a. mandolin, banjo og guitar, men det går ikke helt stille af.

The Revellers har været support til The Chair og Big Country og har i mange år været fast band på Shetland Folk Festival. De syv mand er Magnus Bradley med guitar og vokal, Michael Anderson spiller guitar, mens John William Halcrow sidde bag trommerne. På bas Adam Priest, Daniel Gear sorger for violinen, mens banjoen betjenes af Lewie Peterson. Endelig spiller Erik Peterson mandolin.

Det nye bekendtskab fra de nordskotske øer spiller første gang på Havnescenen torsdag kl. 17.00, og dagen efter bliver er der spillet op til midnatsfest, når The Revellers går på Torvescenen kl. 23.45.

http://www.the-revellers.com/

http://skagenfestival.dk/