Et tilfældigt samspil, som udviklede sig hurtigt, og blev bedre dag for dag, betød at Kevin Henderson Trio er en realitet.

Som gruppens navn kraftigt antyder, så er et af medlemmerne Kevin Henderson fra Shetlandsøerne.

Den britiske violinist har været med i Fiddlers Bid, siden bandet begyndte i 1991, og har gennem flere år spillet med i andre bands og er fuldtidsmusiker, så jobbet som elektriker er for længst lagt på hylden. Og Kevin Henderson bor i øjeblikket i Norge.

Gruppens andet medlem er guitarist og fra Sverige. Mattias Pérez er født i Stockholm, men bosiddende i Karlstad, hvor han lejlighedsvist underviser på Musikhøjskolen Ingesund.

Det tredje medlem af bandet er dansk. Steffan Søgaard Sørensen er kendt i mange sammenhæng, men den 30-årige bassist og violinist har især slået sine folder i Zar.

Steffan Søgaard Sørensen fortæller: ”Vi spillede sammen et par dage, og det voksede fra dag til dag, så vi debuterede under Nordsjøfestivalen i Norge. Efter en af de sidste koncerter blev vi spurgt om, hvor længe vi havde spillet sammen. Og vi svarede jo som sagen var, kun en lille uge. Hvorpå spørgeren igen sagde ”Jeg mente ikke her ved festivalen, men hvor længe har i spillet sammen før?” Så han blev meget overrasket, da vi svarede, at vi ikke havde spillet sammen tidligere!”

Steffan Søgaard Sørensen fortæller videre om bandets fremtid: ”Det gik bedre og bedre og allerede efter en uge sammen, var vi faktisk parate til at kunne lave en cd. Men der går jo nok et lille stykke tid inden det bliver en realitet.