Så kan man glæde sig, for der er flere nye cd’er på vej ud til publikum. Og alle de nævnte albums vil blive anmeldt her på siden i løbet af kort tid.

I søndags kunne trioen Sidetrackers (øverste foto) præsentere deres første album ”Live”. Bandet består af tre rutinerede og dygtige musikere, der har krydset instrumenter tidligere i deres karrierer. Nu har de fundet sammen igen, efter at de mødtes sidste efterår. Det er guitaristen Martin Blom, kendt fra Trouble Cats, Martin Jønsson på piano og på slagtøj Svend Eeg.

Jacob Chano og MC Hansen

De gav en svingende kontant præsentation på Vestergade 58 med smittende bluesrytmer, hvor der både var numre skrevet af Martin Blom og nye coverversioner af kendte numre fra fortiden.

Norske Vassvik præsenterer en sjældenhed på denne side, når Torgeir Vassvik spiller spændende samisk musik. Med en blanding af violin, cello, guitar og slagtøj venter der en lidt anderledes oplevelse med musikken højt fra nord. Der bliver i øvrigt mulighed for at opleve musikken live på Fanø Free Folk Festival 26. juli.

Den sydsjællandske americana-singersongwriter MC Hansen er på vej med en ny udgivelse (er faktisk just udkommet), som denne gang er på dansk med titlen ”Alter Ego Ego Alter”. Der vil uden tvivl komme mange gode historier i både teksterne og i små fortællinger mellem numrene. Slagtøjseksperten Jacob Chano medvirker som vanligt. Der bliver både numre med lokalt isæt fra Præstø-egnen, muligvis også fortællinger fra MC Hansens mange ture til USA.