Festivalens første koncert på Torvescenen var som til stort set alle koncerter de efterfølgende dage fyldt til randen med musikglade publikummer, da det nordjyske band The Raggedy Ann’s gik på scenen.

Stine Flyvholm

Stine Flyvholm

Med de to sangerinder Stine Flyvholm og Katrine Schmidt i forgrunden blev der præsenteret muntre melodier skiftende  med melankolske country og americanatoner. Men det var fortrinsvis bandets kærlighed til favoritgenren bluegrass, der blev spillet ved koncerten, og med bandets smittende glæde og store spillelyst blev det en dejlig humørfyldt oplevelse med et repertoire i skiftende tempi.

Stine Flyvholm spillede mandolin foruden vokalen, som hun delte med Katrine Schmidt.  Steffen Thomsen var på guitar ligesom Anders Duus, og sidstnævnte sørgede også, for at banjoen blev rørt. På kontrabas har kvintetten Mark Kühn. De fem unge musikere fandt sammen på musikkonservatoriet, og bluegrass blev hurtigt et fælles ståsted for bandet. Her kan de udfolde deres store musikalske evner i en genre, der ikke har mange udøvere herhjemme, men glæder utroligt mange.