Den hyggelige Cafe Støj er efterhånden ved at udvikle sig til et spændende spillested med intim stemning og nærhed til den aktuelle musiker. Der bliver præsenteret mange forskellige genrer, og singersongwritere passer fint til både den lille scene og til stedets dna.

Som det står på cafeens hjemmeside: ”Vi har en bred smag. Så vi vil tage dig med rundt i hele det musikalske spekter, og vi garanterer, at du ikke går skuffet hjem efter en musikalsk oplevelse på Støj:”

Det var absolut også tilfældet, da MC Hansen havde præsenteret sit sæt med danske scandicana-toner og sange. Han præsenterer sine sange med stor ærlighed og varme, og uanset om de er om hans egen familie og oplevelsen sammen med dem, så forstår han at fange publikum MC med sine tekster og fortællinger. Hans historier, især fra den østsjællandske hjemegn, med de enkle, men også detaljerede beskrivelser får lytteren til at føle, at man kender persongalleriet og situationerne.

Han har både stille og alvorlige sange og mere muntre ballader – alle numre serveret med varme og charme, så man bare kan læne sig tilbage og nyde sangene og hans guitarspil. https://mchansen.com/

https://cafestoj.dk/