Det kommer næppe som en overraskelse, at den store bluesfestival i Frederikshavn heller ikke får lov at ske, i al fald ikke før i 2021. Festivalens skaber og bagmand, Peter Astrup, meddelte det for et par uger siden, efter at han allerede i løbet af sommeren havde ændret programmet, fordi de 15 medvirkende amerikanske solister og bands -– lutter store navne – tydeligvis ikke ville kunne rejse til Europa.

I stedet fik han i hast booket 11 europæiske navne fra hele 10 lande, men det kommer altså ikke til at ske. Blues Heaven Festival skulle her i 2020 have fejret sit 15 års jubilæum under stor ståhej, men i stedet må man nøjes med at glæde sig til næste år. Her skal bluesfestivalen finde sted d. 12. og 1. november 2021. Forhåbentlig!

Kai Strauss & Electric All Stars skulle have spillet.

Planlagt er den i al fald, og selv om tingene ikke ser alt for godt ud lige nu i forhold til Corona-krisen, så er vi alle sammen nødt til at tænke positivt: Tro på at vi får bugt med smitten, og at denne krise ikke styre vores liv alt for længe endnu. Livekoncerterne er i gang under særlige forhold, men en hel festival i november, det går bare ikke. Men efter planen vil Blues Heaven åbne op igen i 2021 og som sædvanlig foregå i Arena Nord i Aalborg. De musikere, du måske skulle have hørt live, bliver streamet på diverse digitale platforme.

Alle de, der har købt billet, får snart besked om, hvordan de kan forholde sig, og alle opfordres naturligt nok til at beholde billetterne og bruge dem næste år. Man kan også købe Early Bird-billetter. Det vil give festivalarrangøren ro på til igen at skabe den allerbedste bluesfestival i Danmark og efter sigende i Europa, hvis han ved, at publikum står bag ham. På bluesheaven.dk kan du se hans lille video om det hele, og han opfordrer til, at ”vi sammen kommer igennem denne uvirkelige tid”. Lige præcis hvad det er. Men desværre også alt for virkelig.

Øverste foto: Travellin Brothers kommer ikke på scenen i denne omgang.

www.bluesheaven.dk