Køge Spillemandsforening har stablet et flot program på benene til 2012 med kendte bands, der spiller op til bal fra forskellige landsdele.

25. februar slår Svendborg Danse & Spillemandslag tonerne an til bal, mens der står Thybal på kalenderen 30. marts, når Knorifas besøger Køge. Vintersæsonen slutter meget passende med Forårsbal 27. april.

Når sommeren er gået på hæld, står Læsø-bal på programmet 28. september med ikke mindre end fire violinister på scenen: Kristian Bugge, Ivan Damgaard, Kenneth Krak og Esben Wolf, som vil svinge buerne, så efterårssæsonen bliver spillet i gang med manér!

I oktober besøger Lang Linken den aktive forening i Køge, og når de spiller op til Efterårsbal, bliver dansegulvet uden tvivl fyldt. Endelig i slutningen af november Thybal, hvor Kristian Bugge endnu engang har meldt sin ankomst. Det bliver som medlem af en ”stærk” trio med Karl Skaarup og Morten Alfred Høirup som de øvrige medlemmer.

I fredags blev den første dansecafe afholdt som vanligt i Teaterbygningen i Køge. Her kunne man præsentere et spændende orkester med fire kapaciteter på scenen til Sønderhobal. Kristian Bugge (igen), Peter Eget, Sonnich Lydom og Nikolaj Busk stod for den meget kvalificerede underholdning for de ca. 100 fremmødte.

Foreningens formand Erling Rasmussen fortæller:

”Vi har ca. 50 medlemmer i foreningen, der sidste år fejrede 30 års jubilæum. Heraf er de fleste aktive musikere, og ellers består medlemskredsen af dansere og nogle få passive, som til gengæld er gode lyttere.”

 

http://www.koegespillemand.dk/index.html