Når Billy Cross og Aske Jacoby lørdag d. 27. september har givet den gas  på kroen, så ligger tre meget forskellige folk-varianter og venter frem til slutningen af november.

Allan Taylor

Allan Taylor

Lørdag 4. oktober holder Halkær singer-songwriteraften med den engelske næsten-veteran Allan Taylor – en fantastisk god sangskriver med en helt særlig stemme, som har turneret her i landet og mange andre steder i nok fire årtier. Han spillede på et par af de første Roskilde festivaler, dengang der var temmelig meget folkemusik på. Han får følgeskab af to fine, danske sangere og performere, nemlig Søren Korshøj og Søren Krogh.

Skerryvore

Skerryvore

Torsdag 23. oktober bliver stemningen fuldstøndig anderledes i kraft af, at de skotske gang-i-den gutter i Skerryvore træder op. Her er dømt folkrock, så det batter. Og de kommer rundt flere steder i landet, som det vil fremgå af vores kalender.
Zenobia og Trio Mio – jamen, det siger sig selv, at disse to dygtige orkestre vil skabe endnu en totalt anderledes stemning lørdag d. 1. november. Tilsammen giver de tre koncerter et virkelig godt billede af varieteten i folkemusikken.

Skal vi lige kort nævne, at der er jazzaften den 15. november og Beatles Revival d. 29. november. Jo, Halkær Kro kommer vidt omkring, og det lokale publikum kan da prise sig heldige med en så driftig musikforening.