Mariefestivalen i Ansager er blevet aflyst i år, blandt andet da der ikke må være overnatninger på campingpladsen. Men fortvivl ikke – for i slipstrømmen på den aflyste festival bliver der nu afholdt en Maries Festival i Mariehaven.

Mariehaven

Helge Engelbrecht siger: ”Der er mange udfordringer for tiden i kølvandet på Covid-19, og det rammer overalt. Heldigvis står vi på benene endnu i Mariehaven, og vi har bestemt os for at fortsætte byens festivaltradition og afvikler derfor Maries Festival.”

Så man kan glæde sig over, at fra 3.-5. september afholdes Maries Festival, med stort set samme musikere og bands. Og dem der har købt billetter til den oprindelige festival kan bruge billetterne til den nye!

På programmet står blandt andet den populære troubadour Anders Mikkelsen, den underholdende og velspillende trio Folk Friends der tidligere har spillet i bl. a. Strib, Tønder og Skagen og kvartetten West Folk, der præsenterer traditionelle toner fra blandt andet det irske. Bandet Rattlesnakes præsenterer countrymusik, og desuden bliver der folkemusik med Folk Lovers og Småt Brændbart.

Så dejligt at selv om Mariefestivalen må aflyses, at der så alligevel bliver en festival i Ansager i disse festivaltomme tider.

Men der er jo stadig  åbent i Mariehaven på alle hverdage fra onsdag og til og med søndag, og her kan der lyttes til musik kl. 15.00, og der er også folk på programmet, men man skal følge spillestedets hjemmeside eller facebookside, for at se hvem der optræder i den hyggelige Mariehave.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Sbmtw2D1AlA