Det er i lyset af den triste nyhed, at John Prine torsdag kom på hospitalet med Covid-19-symptomer og siden lørdag har ligget i respirator, at jeg lidt længere nede citerer TF’s hjemmeside. Prines familie skriver på Twitter: “Det er svære nyheder for os at dele. Men så mange af jer har elsket og støttet John over årene, så vi ønskede at fortælle jer det – og give jer muligheden for at sende ham kærlighed og støtte nu. Husk vi elsker jer, og John elsker jer”, skrev hans kone Fiona, som selv er i karantæne hjemme. Rootszone.dk sender vores allerbedste ønsker for, at John Prine vinder kampen over Covid-19.

Det kan nok ikke nægtes, at mange allerede nu spekulerer på, om der sker noget med ”vores festival”, TF, som der dog heldigvis er fem måneder til. På tf.dk kan du læse følgende:

”Vi holder et vågent øje med COVID-19 (coronavirus)-situationen i forbindelse med planlægningen af Tønder Festival 2020. Du skal vide, at vi tager situationen alvorligt og følger myndighedernes udmeldinger. Jeres helbred og sikkerhed har som altid højeste prioritet.

Vi fortsætter festivalplanlægningen, afventer situationen og vil de kommende måneder træffe beslutninger på baggrund af myndighedernes anbefalinger og krav. Der er pt. over fem måneder til festivalen, og skulle det stadig til den tid være nødvendigt med ekstraordinære tiltag på grund af COVID-19, så handler vi som arrangører derefter.

Vi vil løbende holde Jer orienteret efterhånden som vi får nyt. Lad os fortsat passe på hinanden! Vi glæder os til endnu en god Tønder Festival til august”.