Trouble Cats er et etableret navn på den danske bluesscene. Så etableret, at de i år kan fejre 30 års-jubilæum.  Det er også derfor, at de har skruet op for koncertaktiviteterne og nu udsendt en ny CD.

TCatsDer har igennem årene været enkelte udskiftninger i bandet, som nu består af: Henrik Hansen, sang og mundharpe, Martin Blom Hansen, sang og guitar, Morten Brauner, bas, kor og Henrik Thorsen, trommer. Optagelserne fra hjemmebanen på Fatter Eskil i Aarhus er forbavsende gode. Især trommelyden er meget klar og ren. Til gengæld fornemmer man næsten ikke publikum, og det er ellers én af årsagerne til at udsende et livealbum.

Trouble Cats virker dog veloplagte, og så har de den store fordel, at de selv laver nogle gode bluessange. De har inkluderet ”I Just Wanna Make Love To You” af Willie Dixon, men ellers består albummet af originalt materiale.  Live in Aarhus løfter ikke taget hos Fatter Eskil eller ændrer verdens gang. Men mindre kan også gøre det, og Trouble Cats beviser, at de er et solidt bluesband. Se vores kalender med bl.a. fem koncerter her i februar.

www.troublecats.dk

www.facebook.com/troublecats.dk