Færøerne har udklækket mange dygtige sangere og sangerinder, og Konni Kass er endnu en talentfuld ung kvinde med et stort talent fra øgruppen i Atlanten. Hun har selv skrevet alle tekster og hovedparten af musikken, og på albummet har hun tre dygtige musikere med sig: Knút Háberg Eysturstein på keyboard, på slagtøj Per Ingvaldur Højgaard Petersen og Torleik Mortensen på bas. Selv står Konni Kass for en det vokale, der let kan beskrives som fortryllende. Hun er selv guitarist, spiller keyboard og giver den glimrende på saxofon.

konnu kassHun bevæger sig elegant rundt i et univers med folk, soul, indie og jazz med baggrund i hendes fødeø, hvor den barske og smukke natur har været med til at inspirere hende til følsomme og eftertænksomme sange og melodier, som hun præsenterer med sin yndefulde stemme.

Konni Kass giver øjebliksbilleder med rolige temposkift, men også tungsindige og melankolske toner, hvor albummets 10 numre bliver til en helhed, som er med til at give et homogent helhedsudtryk med skønne toner fra sangerinden. Hun kan opleves live til september i København, Esbjerg, Aalborg og Fredericia (se vores kalender).

https://www.youtube.com/watch?v=dGQy3568DoU