Torsdag d. 24. november indleder Bruce Guthro med band sin Celtic X-mas Tour 2016, og det sker i Portalen. Den canadiske sanger fra Sidney Mines, Cape Breton har i mange år haft et tæt forhold til Danmark både via sin egen solokarriere, sin rolle som frontmand i skotske Runrig og de danske musikere, han spiller og har indspillet album med her.

bruce runrig vejleAlle, der har hørt ham på f.eks. Tønder Festival, hvor han har været hyppig gæst, enten sammen med bandet eller i rollen som leder af Songwriters’ Circle, ved, at han kommer langt ud over scenen med sin varme stemme, guitar, sange, historier, ærlighed og vindende personality. Han er en, man gerne oplever igen og igen.

På denne turné drejer det sig selvsagt om at synge julen ind, og det gør sikkert ikke publikumsinteressen mindre. Det sker ved 12 koncerter rundt omkring i landet fra torsdag i Hundige, fortsætter i Aalborg d. 26. 11. og derefter til musikhuse og musikteatre rundt omkring i Jylland. Den 28. november er det dog DR Koncertsal, der lægger sine flotte omgivelser til Bruce Guthro & band. Turneen afsluttes i Odense Koncerthus d. 7. december. Tjek koncerterne i vores kalender.

Vel hjemme leder han sin Songwriters’ Circle d. 15. og 16. december i Nova Scotia sammen med Gordie Sampson, Matt Andersen og Myles Goodwyn, for han forhåbentlig kan holde en afslappet juleferie.

 

Home

Home