7. juni præsenterer Tønder Festival i samarbejde med DR Koncerthuset i Studie 2 den amerikanske sanger Anderson East med support fra Laura Mo. East har spillet i Tønder to gange og hver gang mødt med stor begejstring. Mo er aktuel med albummet ”Steppebrand”, hvis titelnummer spilles en del på P4, og spillede bl.a. med kæmpesucces sidste år i Tønder.

Tønder Festival har før haft koncertsamarbejde i København, og det er en god måde at henlede københavnernes opmærksomhed på festivalen og især dens musikgenrer. Det er et både smart og godt initiativ. Det er dog ikke en reklame for Anderson East på TF, for han er der ikke i år, men det er til gengæld Laura Mo.

Anderson East

Anderson er fra Athens, Alabama, men bor nu i Nashville. Han fik et godt gennembrud i 2015 med ”Delilah”, og har man set ham i Tønder, ved man, at der er noget at komme efter. Meget endda. Hans sang, ”What Would It Take” er med på soundtracket til filmen ”Fifty Shades Darker” fra 2017, og det har bragt ham ud til et stort publikum. I januar i år kom hans seneste album ”Encore”, hvor sangen ”All On My Mind” er skrevet sammen med bl.a. Ed Sheeran. Det kunne godt lyde som en sikker opskrift på storsucces.

Laura Mo Fotos: Per Dyrholm

Laura Mo har været fremme i rampelyset som en original sangskriver og sanger (og banjospiller) siden debutalbummet ”Alkymi” i 2007 og har med sin musik og udstråling en smuk evne til at nå ud til hver en sjæl i publikum. Hendes musikinspiration er amerikansk roots, men teksterne er danske og med bid og vid. En ener er, hvad hun er.

 

Koncerten begynder kl. 20.