Det er svært at forestille sig, men om godt fem en halv måned går vi rundt i shorts, T-shirt og sandaler og er måske på vej til en af koncerterne under årets Skagen Festival! Men programmet er klar for alle scenerne fra 5.-8. juli, så nu venter vi blot på sommerens komme.

Tina Dickov

På den store scene i Kultur- og Fritidscentret er hovednavnene Lis Sørensen, Michael Falch, Anne Linnet og Tine Dickow med flere som nævnt her på siden tidligere. Havnescenen byder ligesom sidste år på et flot program med Tørfisk og Neighbours and Friends (øverste foto) som hovednavne torsdag, mens The Kilkennys og The Fatty Farmers er blandt de optrædende fredag. Lørdag slutter Jonah Blacksmith aftenen af, og forinden har man bl.a. kunnet opleve Northern Assembly og Toby Beard.

Inden der sluttes med Singers Afternoon søndag, står Jane & Shane på scenen efterfulgt af The Sands Family og Eleanor Shanley. På Torvescenen, hvor der jo altid er fri entre, åbnes torsdag formiddag med den vestjyske trio Folk Friends, og aftenen afsluttes med bandet Blunt. De irske sangfugle fra Na Leanai er på scenen fredag, ligesom duoen Walther & Sine får deres Skagen-debut som duo. Sidstnævnte er også med i Tobacco, der spiller lørdag ligesom The Raggedy Anns, The Fatty Farmers, Cairdeas, Downtown Dynt og mange flere. Søndagens korte program afsluttes med populære Tom Donovan.

Pernille & Stephen Quigg

Det mere intime spillested Kappelhus får besøg af Ben Sands til morgensang fredag, efterfulgt af Ian McCalman og Pernille & Stephen Quigg om eftermiddagen, mens Allan Taylor står for aftenens Songwriter’s Circle sammen med Kenny Speirs og Tom McConville. Lørdag står der blues på morgenprogrammet, når Danny Wickmann spiller. Dagen er i øvrigt udnævnt til bluesdag, hvor man også kan høre Rosewood Blues Band og The Trouble Cats.

Så hvis man her på en mørk, grå vinterdag skal se frem mod sommeren, så kan det passende ske ved at få bestilt billetter til koncerterne, mens man stadig har mulighed for at vælge imellem de gode tilbud.

http://skagenfestival.dk/