Kvartetten The Celtic Horizon Band fra Skotland kommer på turné i Danmark i april, dog udelukkende i det jyske. 5. april lægges der ud i Hjørring, og dagen efter fortsætter bandet i det nordjyske, når det spiller i Bindslev. Derfra går turen til Djursland, hvor Nimtofte får besøg af det fire mand store orkester, og så afsluttes turen i det jyske i Randers fredag 13.

Pressefoto

Bandets medlemmer er Bob Ferguson på diverse instrumenter, guitar, fløjte, mundharmonika, mandolin og bodhran. På guitar og keyboard er det Neil Nicholson, Bas Meijer spiller violin, mens Mick Coyle står for slagtøj og guitar. De to førstnævnte har tidligere spillet sammen i Beggars Row og som duo i flere andre sammenhænge.

The Celtic Horizon Band har således spillet ved stort set alle festivaler i deres hjemland samt mange steder ude i Europa, og det præsenterer både skotsk og irsk musik. Kvartetten spiller energiske og tempofyldte melodier og er garanter for en underholdende koncert, hvor man forsøger at involvere publikum med både kendte og mindre kendte sange.