http://sebastianfan.dk/index.htmlKnud Torben Grabow Christensen spiller ikke mindre end 17 koncerter med sit nye band i november. Det er første gang i seks år, at Sebastian, som der jo er tale om, tager på Danmarksturné med band. Men allerførst skal sangeren, der har et stort publikum i alle aldre, spille 24 solokoncerter i løbet af april og maj, hvor der i øvrigt er udsolgt til mere end halvdelen.

Sebastian

Det er gennem tidens løb blevet til mere end et halvt hundrede albums, mere end en snes musicals og teaterkoncerter med kendte titler som Skatteøen, Ronja Røverdatter, Aladdin, Hodja fra Pjort og mange flere. Sebastian er ikke kun kendt som sanger, musiker og sangskriver, han er også forfatter, producer og instruktør.

På novemberturen er seks af hans syv bandmedlemmer gamle kendinge i Sebastian-sammenhæng, kun Peter Dencker på klaver/keyboard er debutant. Misen Groth og Gry Harrit har begge været i sangerens kor før, og bassisten Michael Friis, Klaus Menzer på slagtøj, guitaristerne Nils Henriksen og Perry Stenbäck har alle været med i sangskriverens bagland før.

Forsalget til koncerterne er begyndt, og første koncert med band bliver i Herning 1. november. Sidste stop på turen rundt i landet bliver i Odense 25. november.

http://sebastianfan.dk/index.html