Det vil sige, man må lige vente, til vi er kommet gennem juli måned. Men så går det også løs fra d. 2 til 6. august i Odenses Latinerkvarter, og der vil undervejs være mulighed for at lytte til mange forskellige genrer.

2. august kan man møde en af 2017’s mest populære kunstnere, Jacob Dinesen med band på Amfiscenen Brandts. Samme aften er den unge talentfulde kvartet Northern Assembly  på scenen i Farvergården, og svenske Lisa Lystam Family Band præsenterer blues og roots fra vores naboland samme sted, men først torsdag aften. Ligesom der denne aften er nordiske toner på programmet, når Trio Mio spiller på Kulturmaskinen. Det er også torsdag aften, at man kan møde den karismatiske canadiske singersongwriter med den store stemme Ben Caplan & The Casual Smokers på Brandts Amfiscene.

Hudson Taylor

Hudson Taylor

Fredag spiller den spændende duo Tophøj/Barslund på Kulturmaskinen og giver deres bud på traditionel folk mikset med toner fra den keltiske og amerikanske musikverden. Samme aften kan den populære irske duo Hudson Taylor opleves på Amfiscenen. Brødrene har gennem flere år begejstret publikum på Tønder Festival. Der er også svenske toner på Kulturmaskinen, når Hazelius Hedin giver den med ballader og iørefaldende dansemusik.

Lørdag går det løs fra middagstid, hvor den danske folkemusik med stor energi, gamle viser og sange bliver præsenteret af kvartetten Phønix. Senere bliver der organiseret kaos, når det engelske band The Great Malarkey står på Amfiscenen, og afleverer deres musikalske budskab med humor, spilleglæde og stor aktivitet. Det danske band Bound by Law leverer americana/countrymusik i eget miks med blues- og rocktoner – det foregår i Farvergården.

Foruden de ovennævnte spiller MC Hansen Duo, Solsort, Basco, Blue Dolls, Hat Fitz & Cara samt mange andre også under Jam Days, som kan præsentere et flot og velbesat program. Man kan købe partout- armbånd til hele festivalen, men der er også mulighed for enten at købe dagsbillet eller billet til de enkelte koncerter.

Forside