Bartof Station på Frederiksberg lagde lokaler til et tre-i-én-arrangement d. 10. maj. Basco og Rannok afviklede et dobbelt udgivelsesarrangement, og desuden var der jam.

Festen startede tidligt. Musikere var mødt op allerede ved 18-tiden, og instrumenterne kom hurtigt frem, og der blev jammet, indtil først Rannok og siden Basco gav koncert. Fælles for begge orkestre er, at de er blevet så sammenspillet, at det er en fryd. Det må være de mange jobs kombineret med deres høje musikalske ambitioner, som bevirker, at vi blev præsenteret for eliten af nutidig dansk folk.

Vi kan være stolte over at have musik af så høj kvalitet, både når de repræsenterer os på udenlandske musiksteder og festivaler, og når vi kan bruge dem herhjemme til lytning og dans. Og bare en lille detalje som elektrisk forstærkning af violinerne er løst til perfektion. Musikerne kan bevæge sig rundt og alligevel bevare den gode lyd. Godt nok var det et kernepublikum, men lur mig, om ikke begge orkestre – nu med nye cd’er – vil høste yderligere succes fremover. ”Gammelt, nyt, lånt og blåt” fra Rannok og ”Interesting times” fra Basco.

Senere blev der jammet igen og med fornyet styrke. Husk at Kbh. Folk Jam afholder jams anden onsdag i hver måned på Bartof Station. Yderligere oplysninger:

https://www.facebook.com/kbhfolkjam/