Et dusin navne er klar til næste års Skagen Festival, der bliver afviklet fra 4.-7. juli.

Lars Lilholt

Torsdag kan man opleve altid populære og velspillende Lars Lilholt Band, og så kommer den norske kvartet Rotlaus der stort set har samme besætning, som da bandet blev stiftet for otte år siden.

Brophy’s Law præsenterer engelske og keltiske folkemusikmelodier, og bandet skal nok få gang i festen. Bandet spiller både torsdag og fredag.

Traditionelt står Tørfisk på scenen på festivalen, og det bliver om fredagen, hvor de får følge af Peter Sommer, Søren Huss & Band samt Shu-Bi-Dua 2.0., der er den nyeste version af de legendariske Shubber, selvfølgelig inklusive Michael Hardinger.

Kasper Buch

På lørdagens program står et af de foreløbige hovednavne, nemlig The Dublin Legends på programmet.(øverste foto)  Og man kan glæde sig til at opleve engelske Allan Taylor sammen med Joe Topping og Joe Wright ved to koncerter, og det samme giver det irske band Drops of Green, som spiller traditionelle ballader garneret med fine vokale harmonier.

Endelig kommer engelske Tom Donovan på scenen igen i år, og det samme gælder den talentfulde Tønder-musiker Kasper Buch, der efter flere koncerter på Torvescenen nu skal prøve kræfter med Havnescenen. Mon ikke den unge musiker med band vil få publikums opmærksomhed med deres fornøjelige og velspillede folkrock.

Tørfisk