Når Strib Vinterfestival er blevet åbnet fra CaféScenen 9. februar går det store program med ikke mindre end 22 forskellige bands og musikere i gang. Publikum kan her nyde mad og drikke og kvit og frit lytte til både kendte, men især knap så kendte navne.

Denis McLaughlin fra Thundering Down

Der åbnes fredag med Thundering Down, som mange måske kender fra Skagen Festival, hvor de tre brødre Denis, John og Eamon McLaughlin sammen med Pia Nygaard på violin har underholdt i Skawbaren. Så følger bl.a. de tre spillemænd i Blø Brø, inden aftenen sluttes af med T.C. og Baggårdsmusikanterne fra Aarhus.

Lørdag kommer et par mere kendte navne i spil. Singersong-writeren Esben Kronborg, som har optrådt på festivalerne i Jelling, Skanderborg og Samsø og været support for flere kendte musikere og bands. Den sønderjyske trio Marskens Guld har udgivet tre albums indeholdende sange om krig, kærlighed, natur og det daglige liv i Tønder Marsken. Inden da har man bl.a. kunnet lytte til visesangeren Erik Sand, den unge troubadour Andreas Laursen (øverste foto) og singersong-writeren Louise Lo. Søndagens to første koncerter på CaféScenen fortsætter i samme boldgade med guitarist og sanger Dan Bredahl efterfulgt af sangskriveren Martin Buch fra Korsør, inden Folk Fellows slutter festen på scenen ved middagstid med både dansk og britisk folk.

Og husk: Der er gratis adgang til dette overflødighedshorn af både kendte og ukendte talentfulde kræfter.

http://www.strib-vinterfestival.dk/PDF/ProgramCafe2018.pdf

Man må selvfølgelig ikke glemme programmet på de to store scener med In Lonely Majesty, The Rockridge Brothers, Helene Blum & Harald Haugaard Band, Jonah Blacksmith Trio, Allan Olsen solo og mange flere, men se dette via nederste link, hvor man også har mulighed for at bestille billetter.

http://www.strib-vinterfestival.dk/programoversigt2018.html